Allergenen

De directie van Slagerijen Kaldenberg vindt het belangrijk dat haar producten voor zoveel mogelijk consumenten geschikt zijn.

Slagerijen Kaldenberg houdt daarom rekening in het voortbrengingsproces van haar producten met de mogelijkheden van onverwachte allergenen.
Hiertoe heeft zij een risico inventarisatie opgesteld en de nodige maatregelen genomen. Verder zorgt zij ervoor dat de informatie over het al dan niet aanwezig zijn van mogelijke allergenen beschikbaar is via de specificatie en het etiket. Op die wijze kunnen alle consumenten zich voorzien van de nodige informatie.

Natrium en kruiden

Om voor zoveel mogelijk consumenten een geschikt assortiment te kunnen bieden, beschikt Slagerijen Kaldenberg over Natrium arm dieet producten. Van zowel sousvide als verse vlees producten heeft Slagerijen Kaldenberg dieetafleidingen in haar assortiment. Dit betekent dat zij varianten heeft als zoutarm, met zout en zonder kruiden, of geheel onthouden van zout en kruiden.

Wanneer je informatie wenst over deze diëten, of graag kennis maakt met de verkrijgbaarheid, dan kun je contact met ons op nemen.