• Kaldenberg familiebedrijf
  • Kaldenberg oude logo

Over Ons

Joop & Piet Kaldenberg bij Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor de horeca, grootverbruik en de institutionele markt. Kaldenberg opereert vanuit een moderne, EG en FSSC 22000 gecertificeerde, productiecentrale in Vuren en is vertegenwoordigt in 36 Sligro zelfbedieningsvestigingen door Nederland. Daarmee zijn we een gewaardeerde Sligro verspartner op het gebied van vlees.

Speerpunten in onze dagelijkse bedrijfsvoering zijn klant specifieke bewerking, hoge uitleveringsbetrouwbaarheid, constante hoge kwaliteit, marktconforme prijs, klantvriendelijk bestelsystemen en service. Het assortiment is in grote lijnen afkomstig van een viertal diersoorten namelijk; rund varken, kalf en lam, zowel vers, gebraden als diepvries.

Historie

Al meer dan een halve eeuw geleden begon de Vader Piet Kaldenberg sr. zijn eigen kruidenierswinkel met een slagerij in het Gelderse dijkdorpje Herwijnen, aan de rand van de Betuwe en pal aan de Waal. Hier ging in de jaren 60 Piet Kaldenberg sr. nog persoonlijk bij de mensen thuis vragen wat voor vlees ze graag wilden hebben en dat bezorgde hij dan met zijn bakfiets. Hiernaast zorgde zijn vrouw Agnes Kaldenberg voor de winkel.

Gebroeders Joop en Piet Kaldenberg hebben inmiddels ca. 30 jaar geleden het stokje van hun vader overgenomen en staan vandaag de dag met veel passie aan het roer van dit toegewijde familiebedrijf. Wat ooit begon bij de gebroeders Joop en Piet Kaldenberg met hun passie voor kwaliteitsvlees met ambachtelijke slagerijen in de regio, is uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend en modern vleesverwerkend bedrijf. De vleescentrale in Vuren met een oppervlakte van 10.000 m2 en een gemiddelde wekelijkse vleesproductie van 100.000 kg vormt nu onze basis. In het totaal staan er meer dan 250 vakbekwame vleesprofessionals van Kaldenberg dagelijks paraat om je te helpen het perfect stuk vlees te kiezen en de derde generatie heeft zich inmiddels ook al aangemeld binnen het bedrijf.

Vlees van topkwaliteit

Slagerijen Kaldenberg biedt een compleet assortiment van meer dan 2500 vleesproducten die worden ingekocht in alle werelddelen. De producten zijn zowel klant specifiek geportioneerd als technisch deel leverbaar. Ons vlees is afkomstig van specifieke rassen zoals Certified Irish Angus, Rubia Gallega, Lakenvelder, Wagyu, Livar en Iberico. Ieder diersoort en ieder ras heeft specifieke kenmerken die tot uiting komen in het vlees.

Service

Wij leveren niet alleen maar producten van topkwaliteit, we hechten ook veel waarde aan goede service en advies op maat. Hierdoor werken er vakbekwame vleesprofessionals met veel ervaring op de diverse vleesafdelingen in de Sligro zelfbedieningsvestigingen. Er gaat hiernaast ook een team van verkoopspecialisten dagelijks op pad om klanten te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Wens je een afspraak te maken met een van onze verkoop specialisten? Neem dan gerust contact met ons op.