• Kaldenberg familiebedrijf
  • Kaldenberg oude logo

Over Ons

Joop & Piet Kaldenberg bij Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor de horeca, grootverbruik en de institutionele markt. Kaldenberg opereert vanuit een moderne, EG en FSSC 22000 gecertificeerde, productiecentrale in Vuren en is vertegenwoordigt in 36 Sligro zelfbedieningsvestigingen door Nederland. Daarmee zijn we een gewaardeerde Sligro verspartner op het gebied van vlees.

Historie

Al meer dan 50 jaar geleden begon de Piet Kaldenberg sr. zijn eigen kruidenierswinkel met een slagerij in het Gelderse dijkdorpje Herwijnen. Hier ging in de jaren 60 Piet Kaldenberg sr. nog persoonlijk bij de mensen thuis vragen wat voor vlees ze graag wilden hebben en dat bezorgde hij dan met zijn bakfiets. Hiernaast zorgde zijn vrouw Agnes Kaldenberg voor de winkel.
Gebroeders Joop- en Piet Kaldenberg hebben inmiddels ca.35 jaar geleden het stokje van hun vader overgenomen. Vandaag de dag staan ze met veel passie aan het roer van dit toegewijde familiebedrijf. Wat ooit begon bij de gebroeders Joop en Piet Kaldenberg met hun passie voor kwaliteitsvlees met ambachtelijke slagerijen in de regio, is uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend en modern vleesverwerkend bedrijf.

De nieuwe vleescentrale in Vuren met een oppervlakte van 10.000 m2 en een gemiddelde wekelijkse vleesproductie van 100.000 kilogram vormt nu onze basis. Iedere dag staan er meer dan 250 vakbekwame vleesprofessionals paraat om je te helpen het perfect stuk vlees te kiezen en de derde generatie heeft zich inmiddels ook al aangemeld binnen het bedrijf.

Vlees van topkwaliteit

Speerpunten in onze dagelijkse bedrijfsvoering zijn klant specifieke bewerking, hoge uitleveringsbetrouwbaarheid, constante hoge kwaliteit, marktconforme prijs, klantvriendelijk bestelsystemen en service. Het assortiment is in grote lijnen afkomstig van een viertal diersoorten namelijk; rund varken, kalf en lam, zowel vers, gebraden als diepvries.

Slagerijen Kaldenberg biedt een compleet assortiment van meer dan 2500 vleesproducten die worden ingekocht in alle werelddelen. Het assortiment is in grote lijnen afkomstig van een viertal diersoorten namelijk; rund varken, kalf & lam en het is zowel vers, diepvries als gegaard verkrijgbaar. De producten zijn zowel klant specifiek geportioneerd of als technisch deel leverbaar.

Het vlees uit ons assortiment is afkomstig van specifieke rassen zoals Angus, Rubia Gallega, Lakenvelder, Wagyu, Simmentaler, Livar, Iberico, etc. Ieder ras heeft zijn eigen specifieke kenmerken die tot uiting komen in het vlees.

Service

Wij hechten veel waarde aan goede service en advies op maat. Hierdoor werken er vakbekwame slagers met veel ervaring op de vlees afdelingen binnen de Sligro zelfbedieningsvestigingen. Er gaat hiernaast ook een team van verkopers dagelijks op pad om klanten te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Wil je een afspraak maken met een van onze mensen? Neem dan gerust contact met ons op.