Vlees leverancier horeca

Horecaslagerij, Slagerijen Kaldenberg, is de vlees leverancier voor de horeca. Horecaslagerij, Slagerijen Kaldenberg, is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het verwerken van vlees. Naast de horeca bedient Slagerijen Kaldenberg ook de institutionele markt en de grootverbruikers in Nederland. Horecaslagerij Kaldenberg bedient zijn klanten vanuit een moderne gecertificeerde productiecentrale in Vuren. Het vlees van horecaslagerij Kaldenberg vindt zijn weg na de horeca via de Sligro filialen. Slagerijen Kaldenberg is vertegenwoordigt in 36 Sligro groothandels door Nederland. Daarmee zijn we een gewaardeerde Sligro Vers Partner op het gebied van vlees.

Het assortiment van de horecaslagerij, slagerijen Kaldenberg,  is in grote lijnen afkomstig van een viertal diersoorten namelijk; rund, varken, kalf en lam, zowel vers, gebraden als diepvries. Horecaslagerij, Slagerijen Kaldenberg, biedt de horeca als vleesleverancier een compleet assortiment van meer dan 2500 vleesproducten die worden ingekocht in alle werelddelen. De producten zijn zowel klant specifiek geportioneerd of als technisch deel leverbaar. Het vlees voor de horeca dat horecaslagerij, Slagerijen Kaldenberg, levert is dan ook afkomstig van specifieke rassen, zoals Certified Irish Angus en het Rubia Gallega runderras of het Livar en Iberico varkensvlees. Ieder ras heeft specifieke kenmerken die tot uiting komen in het vlees. Kaldenberg levert het beste vlees voor de horeca.