• Lamsvlees Kaldenberg

Lamsvlees

Bekijk hieronder het verhaal achter de rassen en merken door erop te klikken. Je kunt doorklikken tot en met een deel van onze assortimentlijst

Nieuw-Zeeland staat bekend om hun goede kwaliteit lamsvlees. Het gras in Nieuw-Zeeland krijgt, omdat het een eiland is, continu lucht van de oceanen. Het gras is daardoor van uitstekende kwaliteit en dat proef je terug in het lamsvlees. Doordat de lammeren uitsluitend buiten in...
Dit onderscheidende lamsvlees met Label Rouge is een uitzonderlijk stukje vlees: zacht, smakelijk en met een legendarische finesse. Het lamsvlees komt uit het midden van het Baskenland en wordt vertegenwoordigd door 350 kwekers in Baskenland en de Pyreneeën. Vooral hun passie...
Het Ierse O’Sullivan-lamsvlees staat bekend om de malsheid en de heerlijke pure en zilte smaak. De lammeren zijn wat zwaarder bevleesd en het vlees is wat voller van smaak. De kwaliteit is van een uitzonderlijke klasse. Het verse gras, de zeelucht, de ongerepte natuur, de ruimte...
Ieder jaar in de periode april tot eind juni hebben wij speciaal voor u het Ierse zuiglam geselecteerd. Dit malse lamsvlees is afkomstig van lammeren van circa drie maanden met een gewicht van 10 tot 14 kg. Het vlees kenmerkt zich door zijn lichte kleur, zachte nootachtige smaak...
De Hollandse lammeren komen zo van de weides uit onze eigen polders van geselecteerde boeren die volop bezig zijn met het dierenwelzijn. Dit resulteert in uitloop in de ruime weilanden. Inclusief het rijke gras, de frisse lucht en weinig food miles. Daarnaast hebben de dieren...