• Vlees Kaldenberg

Rundvlees

Bekijk hieronder het verhaal achter de rassen en merken door erop te klikken. 

Ierland is het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief rundvlees. Duizenden kleinschalige boerderijen fokken de runderen generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier. Het Ierse O’Sullivan-rundvlees is een selectie van het beste rundvlees dat er in...
Van oudsher is het Angus ras één van de beste vleessoorten die er op de wereld te koop is. Het Ierse O’Sullivan certified Irish Angus is een selectie van de speciale Black Angus runderen. Het malse vlees heeft een mooie dieprode kleur, lichte natuurlijke vet marmering en een...
Wij beschikken over drie verschillende dry aged merken, O'Sullivan Dry Aged, Kaldenberg Aged On Order en John Stone. O'Sullivan Dry Aged assortiment bestaat uit een selectie van de beste runderen uit Ierland. Het vlees wordt 21 dagen droog gerijpt in onze eigen dry aged koelcel...
Grainfed komt van de Angus- en Hereford runderen. Deze runderen grazen op uitgestrekte weides pampa’s en prairies van vers gras en kruiden. De laatste honderd dagen van hun leven worden ze gecontroleerd in feed locks bijgevoerd met een zeer uitgebalanceerd mengvoer van granen,...
Lakenvelder is een oudhollands dubbeldoel ras uit de streek. De Lakenvelder heeft een opvallende witte band over zijn rug en buik. Ze lopen een groot deel van het jaar in de wei. Als oorspronkelijk trekdier hebben de Lakenvelders de eigenschap om suikers op te slaan in hun...
De Limousinrunderen grazen onder andere op verspreid liggende weilanden in heuvelachtig gebied met een vaak arme, schrale grond. Door de vele bergwandelingen is dit vrij magere rundvlees toch smaakvol, supermals en heeft het een unieke en fijne structuur. Het vlees heeft slechts...
Het Wagyu rundvlees wordt gezien als het meest malse, sappige en lekkerste rundvlees. Dit van oorsprong Japans speciale vroegrijpe runderras met veel intramusculair vet krijgt een unieke traditionele behandeling, bestaande uit een menu van gras, granen en bierbostel. Het ras, de...
Het Spaanse rundvlees Rubia Gallega is bijzonder mals vlees met een fijne, boterachtige smaak. Het vlees is donkerrood en sterk gemarmerd. Het vlees staat door de kruidige en iets ziltige smaak al jarenlang prominent op de kaart bij vele Spaanse sterrenkoks. De unieke...
De Simmentaler runderen worden hoofdzakelijk gehouden in de Duitse en Oostenrijkse Alpen. De runderen kenmerken zich door een geelachtige tot roodbonte vacht en een witte kop. Het vlees kenmerkt zich door een mooie vetbedekking, de fijne structuur en een goede marmering. De...
De kwaliteitsburgers van The Frozen Butcher zijn verkrijgbaar in verschillende soorten: Angusburger, Wagyu burger, US Beef-burger, lamsburger, Iberico burger, biologische burger en een beefburger gemaakt van 100% Rainforest Alliance gecertificeerd rundvlees. Daarnaast is er een...
Ecologisch en duurzaam rundvlees uit de Nederlandse natuurgebieden. Mals, rijk van smaak en veilig. Natuurvlees is afkomstig van dieren die zijn ingezet voor het beheer van de natuur in Nederland. De runderen zijn geboren en opgegroeid in Nederland en hebben altijd buiten...