
Concepten
Bij Slagerijen Kaldenberg geven we je graag inspiratie en advies dat is gebaseerd op de laatste trends, zodat jij de concurrentie een stap voor kunt blijven op het gebied van vlees. Conceptontwikkeling is hierbij een belangrijk item. Wij kijken naar relevante ontwikkelingen en trends in de markt, zodat we deze informatie kunnen verwerken in onze concepten. Zo zijn er al diverse vleesconcepten ontwikkeld én blijven we de concepten ook doorontwikkelen. Bekijk hier de concepten van ons bij Sligro.
Onze slagers en verkopers helpen je graag met het creëren van onderscheidend vermogen. Zo voorzien ze jouw zaak van specifieke informatie/inspiratie met betrekking tot conceptontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan je eigen geselecteerde vlees in een dry aged kast, een burger/worst concept met je zelfgemaakte recepturen, een ouderwetse stoofpot of een ander specifiek concept. Slagerijen Kaldenberg denkt graag met je mee!
Dry aged beef
Kijk hier voor meer informatie...
Burgers & Sausages
Kijk hier voor meer informatie...
Wagyu beef
Kijk hier voor meer informatie...
Lams- & Zuiglamsvlees
Kijk hier voor meer informatie...
Fast Good Food
Kijk hier voor meer informatie...
Vleesvervangers
Kijk hier voor meer informatie...
Stoofpotten
Kijk hier voor meer informatie...
Natuurvlees
Kijk hier voor meer informatie...