Burgers & Sausages I Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Burgers & Sausages

Een wereld aan Burgers & Sausages

Met de juiste ingrediënten en accessoires maak je van een burger of sausages een echte margemaker. Alles begint met de keuze van het vlees. De diersoort, de maling, het vetgehalte en de toevoegingen hebben een belangrijke rol in de textuur en de sappigheid van het product.

Met meer dan 100 verschillende burgers en hotdog is er voldoende keuze en variatie. Het broodje, de saus, toppings en de manier van presenteren maken het gerecht helemaal af. Prikkel alle zintuigen en verras je gasten met een lekkere sappige burger of een juicy sausage.

 

Make your own

Make your own burger is een concept waar je gemakkelijk je eigen hamburger mee kan maken. Het gehakt is de basis voor een lekkere hamburger. Je kunt jezelf onderscheiden door je eigen ingrediënten toe te voegen aan het basisdeeg van gehakt.

Bestrijk de burgers tijdens het bakken bijvoorbeeld met een marinade en/of decoreer de burgers met jalapeños, gebakken uitjes of andere smaakmakers. Make your own burger en verras je klanten met je eigen burger!
 

 

Sausages

Sausages zijn een trend binnen de horeca. Je kunt eindeloos experimenteren met de smaak en textuur. Wij hebben een groot scala aan verschillende soorten hotdogs, maar je kunt ook je eigen sausages maken.

Zo kies je bijvoorbeeld voor een bepaald soort gehakt en voegt daaraan je eigen ingrediënten en/of specerijen toe. Bij vragen over het maken van je eigen sausages, smaak combinaties, toevoegingen of inspiratie kun je altijd bij ons terecht. Onze vleesspecialisten helpen je graag.

 

 

Laat je inspireren met ‘Burgers & Sausages’

Met burgers & sausages heb je het hele jaar door lekkere, gemakkelijke en margerijke producten op de kaart. Wij geven je graag een paar recept suggesties