Fast Good Food

Pulled vlees, ribs, steaks, spiezen en burgers. Het zijn graag geziene producten. Geen wonder, je kunt ze eten bij de lunch, het diner of on the go. En juist daarom zijn deze concepten zo succesvol. 

Lekker en gemakkelijk

Je gasten willen 24/7 kunnen genieten van food; on the go of uitgebreid dinerend. Veelzijdigheid en variatie zijn de succesfactoren van het concept. Fast Good Food is lekker, makkelijk en goed toepasbaar. Met kruiden, specerijen en sauzen geef je de gerechten je eigen specifieke twist. Je kunt de concepten uitserveren als hoofdgerecht of on the go aanbieden. Met Fast Good Food concepten zet je binnen no time een leuk en lekker gerecht op tafel waar je jou gasten mee verrast.

 

 

Pulled

Pulled vlees wordt door de langzame bereiding mals en sappig. Ga voor gemak met de kant en klare pulled pork of maak je eigen pulled producten. Varkensprocureur en runder brisket zijn de Amerikaanse pronkstukken voor pulled vlees. Smeer de grote delen vlees in met een speciale rub of marinade voor extra smaak. Zo heb je het hele jaar door een top product; zomers een gekruide burrito met pulled pork en in de winter lekkere gevulde erwtensoep met pulled pork. Meer informatie over Pulled vind je bij Sligro

 

 

Ribs

Heerlijke malse ribbetjes met een mooie vleesbedekking. Spareribs, short ribs of handyribs, er zijn veel soorten ribben met verschillende vlees texturen en smaken. Marineer de ribs met je eigen marinade of kruidenmengsel voor een echte smaakbeleving. Onderscheid jouw ribs van de concurrentie met de smaak van jouw zaak. Gemakkelijk en snel een heerlijk gerecht op tafel. Meer informatie over ribs vind je bij Sligro

 

 

Spiezen

Spiezen zijn echte eyecatchers op het bord, maar je kunt een spies ook on the go aanbieden. Spiezen kun je op vele manieren gebruiken en je kunt ze goed combineren met verse groenten, marinades of dry rubs. Je kunt gaan voor exclusiviteit met luxe vleesdelen zoals een Picanha of een Bavette. Het lekkerst is het samenstellen van je eigen spies samen. Onze vleesspecialisten helpen je daar graag bij. Meer informatie over spiezen vind je bij Sligro

 

 

Steaks

Een malse entrecote, een sappige kogelbiefstuk of een heerlijke ribeye. Verras je gasten door steaks op een andere manier te presenteren. Presenteer een steak in een poke bowl, een wrap, taco of als luxe beleg op een broodje. Je kunt ook een pick en mix variant op de menukaart zetten. Zo kun je de gasten verschillende soorten vlees laten proeven. Wij raden je aan de steak medium rare te serveren. Meer informatie over steaks vind je bij Sligro

 

 

Burgers & Hotdogs

Met de juiste ingrediënten en accessoires maak je van je burger een echte margemaker. Een goede burger begint met de keuze voor de juiste burger. De diersoort, het vetgehalte en de toevoegingen spelen hierin een belangrijke rol. Het broodje, de saus, de toppings en de manier van presenteren maken de burger helemaal af. Prikkel alle zintuigen van je gasten en verras met je eigen concept. Meer informatie over Burgers en Sausages vind je bij Sligro