Vleesvervangers concept I Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Vleesvervangers

Vleesvervangers

Vegetarisch eten is meer dan alleen het weglaten van vlees bij de avondmaaltijd. Gasten gaan bewust om met hun voeding en willen niet tegen voedingstekorten aan te lopen.

Hierdoor wordt er steeds meer belang gehecht aan goede vegetarische gerechten. Vleesvervangers zijn hierbij een lekkere en voedzame oplossing. De vleesvervangers bestaan grotendeels uit soja, tarwe en/of erwten.

 

 

Vegetariërs, flexitariërs en veganisten

Vegetariërs, flexitariërs en veganisten; verschillende gasten met verschillende behoeften in jouw zaak. Het verschil tussen de wensen van deze gasten is van groot belang om de juiste producten te kunnen adviseren.

Veganisten eten en gebruiken bijvoorbeeld helemaal geen dierlijke producten en gaan dus voor volledig plantaardige producten. Vegetariërs eten daarentegen alleen geen vlees, vis of schaaldieren. Flexitariërs zijn gasten die graag een bewuste keuze maken en soms kiezen voor een dag vegetarisch, of voor producten met minder vlees zoals hybride burgers.

 

 

Laat je inspireren met ‘Vleesvervangers’

Met een vleesvervangers op de kaart zorg je voor een lekkere en voedzame vega(n) maaltijd. Wij geven je graag een paar recept suggesties