Kwaliteit bij Kaldenberg | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!
  • Horecaslagerij Kaldenberg

Kwaliteit

Kwaliteitsvlees Kaldenberg

Bij Slagerijen Kaldenberg is kwaliteit een belangrijk onderwerp; zowel de kwaliteit van het vlees als de borging daarvan. Onze specialisten hebben de kennis en de vakbekwaamheid om ervoor te zorgen dat we als bedrijf voldoen aan de hoge kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Onze kwaliteitsdienst zorgt voor de bewaking van de kwaliteit binnen ons bedrijf en de certificeringen geven je een overzicht van onze behaalde documenten. Wanneer je meer informatie wil ontvangen met betrekking tot kwaliteit kun je contact opnemen met kwaliteit@kaldenberg.nl

Kwaliteitsdienst

Naast het leveren van een stuk kwaliteitsvlees is het ook belangrijk om het vlees te kunnen borgen. Om de kwaliteit binnen het proces van begin tot eind te controleren beschikken wij over een team van levensmiddelentechnologen die samen met een extern kwaliteitsbureau, zorgen voor de continuïteit van de kwaliteit binnen de keten. Met de samenstelling van specialisten heeft Slagerijen Kaldenberg de kennis en vakbekwaamheid om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Ook wordt er door de leiding continu aandacht besteed aan kwaliteitsbewustwording van medewerkers. Kwaliteit is 'het altijd voldoen aan de verwachtingen van de klant'. Het kwaliteitszorgsysteem is een continue programma van kwaliteitsverbeteringen. Door het voorkomen van fouten en voortdurend, op verbeteringsgerichte, acties te ondernemen wordt er gezorgd voor een constante verbetering.   

Certificeringen

Onze certificaten laten zien dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

FSSC 22000 Versie 5.1: De Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) heeft de FSSC 22000 standaard ontwikkeld en dit is de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. De standaard is goedgekeurd door de GFSI en biedt een kans om internationale harmonisatie te realiseren. De FSSC 22000 – Food is gebaseerd op de ISO 22000, de technische specificaties van ISO/TS 22002-1 én Appendix 1A en houdt rekening met het initiatief van de Global Food Safety’s gap analyse.

Beter Leven Keurmerk: De Dierenbescherming heeft een kenmerk ontwikkeld om diervriendelijke producten te ondersteunen. Het bestaat uit het logo van de Dierenbescherming met de vermelding 'Beter Leven' en 1, 2 of 3 sterren. Beter Leven staat op producten waarbij bij de productie rekening is gehouden met dierenwelzijn.  

Halal: Halal keurmerken staan op vlees van dieren die geslacht zijn volgens de Islamitische wetten. De diverse halal certificaten laten je zien dat we halal lams-, kalfs- en rundvlees kunnen leveren.