Slagerijen Kaldenberg

Al meer dan 60 jaar ambacht met een passie voor kwaliteitsvlees

Certificeringen

FSSC 22000: De Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) heeft de FSSC 22000 standaard ontwikkeld en dit is de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. De standaard is goedgekeurd door de GFSI en biedt een kans om internationale harmonisatie te realiseren. De FSSC 22000 is vergelijkbaar met de Nederlandse HACCP Criteria. De GFSI heeft begin van het jaar de eisen m.b.t. de standaard verhoogd. HACCP heeft besloten om hier niet meer in mee te gaan. De nieuwe HACCP-standaard – versie 5 voldoet dus niet meer aan de GFSI-eisen.    

Beter Leven Keurmerk: De Dierenbescherming heeft een kenmerk ontwikkeld om diervriendelijke producten te ondersteunen. Het bestaat uit het logo van de Dierenbescherming met de vermelding 'Beter Leven' en 1, 2 of 3 sterren. Beter Leven staat op producten waarbij bij de productie rekening is gehouden met dierenwelzijn.  

Skal: Slagerijen Kaldenberg heeft zich gecertificeerd voor het Skal certificaat. Dit houdt in dat Slagerijen Kaldenberg toestemming heeft gekregen om biologisch vlees te bewerken en verwerken in zijn productie.

Horecaslagerij Kaldenberg