KALDENBERG BESTAAT 60 JAAR

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Meierijsche Roem

Meierijsche Roem

Het historische hart van de Brabantse kalverenhandel vormt onze inspiratie. De Meierij staat van oudsher bekend om haar kalveren en de kennis en het gevoel voor kalverenhandel. Deze roem is nu ingezet voor een prachtig assortiment kalfsvlees.
Het Malse kalfsvlees voorzien van het Beter Leven kenmerk heeft daarin de hoofdrol. Het Beter Leven kenmerk van de dierenbescherming is een sterrensysteem, waarbij geldt: hoe meer sterren, hoe diervriendelijker. Het Beter Leven kenmerk met één ster staat voor belangrijke verbetering ten opzichte van gangbaar vlees. Bij Meierijsche Roem hebben de kalveren meer ruimte, meer afleiding en betere voeding gekregen. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de kwaliteit, smaak en malsheid van het kalfsvlees.

Vanzelfspreken natuurlijk gecontroleerd

Binnen alle schakels van de kalfsvleesproductieketen zijn unieke systemen ontwikkeld die kwaliteit en voedselveiligheid waarborgen. Regelgeving die door de producent en door de onafhankelijke Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalveren streng worden gecontroleerd. De regelingen zijn transparant en staan garant voor de traceerbaarheid van de kalfsvleesproducten van Meierijsche Roem.

Rosé kalfsvlees, een klasse apart

Rosé kalfsvlees is afkomstig van speciaal geselecteerde kalveren. De specifieke voeding, huisvesting en verzorging van de dieren zorgen ervoor dat het vlees een fijne structuur krijgt. Dit zorgt voor een betere smaakervaring.

Eerlijk kalfsvlees

Meierijsche Roem heeft ook diervriendelijkere producten met 1 ster van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. Dit assortiment valt onder de pijler "duurzaam" van Eerlijk & Heerlijk.