Meierijsche Roem | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Meierijsche Roem

Meierijsche Roem

Het historische hart van de Brabantse kalverenhandel vormt de inspiratie voor het mooie kalfsvlees assortiment. De Meierij staat van oudsher bekend om haar kalveren, de kennis én het gevoel voor kalverenhandel. De Meierij wordt nu gebruikt voor een kalfsvlees assortiment dat is opgedeeld in blank én rosé kalfsvlees. Het malse blanke Meierijsche Roem kalfsvlees is gecertificeerd met het Beter Leven Keurmerk 1 ster. Bij Meierijsche Roem krijgen de kalveren meer ruimte, meer afleiding en betere voeding én dat komt ten goede aan de kwaliteit, smaak en malsheid van het kalfsvlees.

Meierijsche Roem rosé kalfsvlees, een klasse apart

Rosé kalfsvlees is afkomstig van speciaal geselecteerde kalveren. De specifieke voeding, huisvesting en verzorging van de dieren zorgen ervoor dat het vlees een fijne structuur krijgt. Dit zorgt voor een betere smaakervaring.

Gecontroleerd

Binnen alle schakels van de keten zijn unieke systemen ontwikkeld die de kwaliteit en de voedselveiligheid van het Meierijsche Roem kalfsvlees waarborgen. Dankzij de regelgeving, die is opgesteld door de producent en de onafhankelijke Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalveren, is ieder stukje kalfsvlees van Meierijsche Roem traceerbaar van boer tot bord!

Van kop tot staart

Het Meierijsche Roem-assortiment bestaat uit circa 150 artikelen. Slagerij Kaldenberg, waar dit kalfsvlees wordt verwerkt, vindt de vierkantswaarding van vlees van groot belang: het complete dier wordt van kop tot staart gebruikt. Daardoor zijn alle delen van het kalf zowel geportioneerd als, als technisch deel verkrijgbaar, zowel rosé als blank. 

Lees ook het artikel over Meierijsche Roem

Meer informatie over het merk Meierijsche Roem kun je lezen op https://exclusief.sligro.nl/exclusief-verkrijgbaar-jong/