O'Sullivan rundvlees | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

O'Sullivan rundvlees

Het Ierse merk O’Sullivan staat voor exclusief, speciaal geselecteerd rund- en lamsvlees uit Ierland.  De kwaliteit is van een uitzonderlijke klasse. Dit komt door de natuurlijke omstandigheden waarin de dieren leven. Het verse gras, de zeelucht, de ruimte en voldoende lichaamsbeweging geven het O’Sullivan-vlees  een typische, zacht zilte smaak. Extra mals, sappig en smaakvol. O'Sullivan rundvlees bestaat uit drie gradaties.

O'Sullivan 

Ierland is het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief rundvlees. Duizenden kleinschalige boerderijen fokken de runderen generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier. Het Ierse O’Sullivan-rundvlees is een selectie van het beste rundvlees dat er in Ierland te vinden is. Het stevige rode vlees heeft een mooie lichte natuurlijke vetdooradering en een hele fijne structuur. Deze Ierse runderen, uitsluitend vaarzen en ossen, staan het grootste deel van het jaar in de wei. Hier grazen ze op uitgestrekte landerijen met heerlijk sappig en voedzaam gras. Het geheim achter de smaak schuilt in de natuurlijke omstandigheden waarin de runderen opgroeien. De ‘Taste of Ireland’ staat voor  de combinatie van Atlantische regens, de smaakvolle kruiden,  de grote ruimte en de beweging.

O'Sullivan Black Angus 

Van oudsher is het Angus ras één van de beste vleessoorten ter wereld. Het Ierse O’Sullivan-angus is een selectie van de speciale Black Angus runderen. Het malse vlees heeft een mooie dieprode kleur, lichte natuurlijke vetdooradering en een losse hele fijne structuur. De runderen van het vroegrijpe vleestype Black Angus staan het grootste deel van het jaar in de wei. Hier grazen ze op uitgestrekte landerijen met heerlijk sappig gras. Door die bewegingsvrijheid verdeelt het vet zich mooi door het vlees. Deze natuurlijke marmering zorgt voor veel sap en smaak. 

O'Sullivan dry aged 

O’Sullivan is ons Ierse merk dat staat voor topkwaliteit uit Ierland. Met duizenden kleinschalige boerderijen die de runderen op een traditionele en natuurlijke manier fokken, is Ierland het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief rundvlees. Het vlees wordt 21 dagen lang door vleesprofessionals droog gerijpt in onze eigen dry aged koelcel in Vuren. De dry aged koelruimte is een speciaal gebouwde ruimte in onze centrale slagerij.