• Nieuws Kaldenberg
  • Nieuws Kaldenberg innovatie

Nieuws

Slagerijen Kaldenberg heeft samen met Toriyama Umami Wagyu een Masterclass Originele Japanse Wagyu georganiseerd. Voor de Masterclass zijn speciaal...
A taste of Ireland Het Ierse merk O’Sullivan staat voor eerlijk rundvlees. De dieren leven het grootste deel van het jaar buiten met volop...
Slagerijen Kaldenberg heeft origineel Japans Wagyu rund in het assortiment, afkomstig van de Toriyama Farm uit Gunma. Dat is bijzonder omdat veel...
Met een gesloten BBQ kun je veel meer dan een hamburger grillen op hoge temperatuur. Het is namelijk ook mogelijk om op lagere temperaturen en met...
Je imponeert gasten niet meer met alleen een standaard speklapje. Een goede steak is snel klaar en geweldig lekker al je het goed bereidt. Een...
Sous-vide koken (vacuüm garen) is het bereiden van in plastic gevacumeerde ingrediënten in water van constante temperatuur. Eten wordt hierdoor...
Er zijn nieuwe stickers gemaakt om de producten te verduidelijken voor de klanten. Zo worden voortaan op de diepvries verpakkingen stickers...
Met 4.800 m² vloeroppervlakte en een team ervaren en deskundige foodprofessionals is de nieuwe vestiging in Helmond een specialist voor de horeca...
Sligro Breda biedt foodprofessionals elke dag topkwaliteit op het gebied van vers, wijn, food en non-food. 12.000 m² winkelvloer in Sligro 3.0 stijl...
Voor wie? Voor chefs en rôtisseurs met enige jaren ervaring die hun bekwaamheid in het werken met bepaalde vleessoorten willen vergroten. Wat levert...

Pagina's