KALDENBERG BESTAAT 60 JAAR

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!
  • Nieuws Kaldenberg
  • Nieuws Kaldenberg innovatie

Nieuws

Dankzij de groei die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Wat voor Slagerijen Kaldenberg ooit...
Vanaf maart 2019 is bij Sligro in de zelfbedieningsvestigingen en de bezorgservices Natuurvlees met het Beter Leven keurmerk 2 sterren verkrijgbaar....
Vet geeft meer smaak aan vlees. Verse kruiden, specerijen, en marinades, het zijn allemaal geweldige smaakmakers voor een mooi stuk vlees. Wanneer je...
Winkelwedstrijd 2018 Ieder jaar houden we bij Slagerijen Kaldenberg een winkelwedstrijd voor alle zelfbedieningsvestigingen met een bemande slagerij...
Je moet niet vertellen wat het kost, maar wat het oplevert Wat in 1959 begon als een slagerij ‘in het kruidenierswinkeltje van ons moeder’ is nu een...
Op 27 november 2018 opende Sligro-ISPC Antwerpen de deuren voor het grote publiek. Bekijk hier de aftermovie van het spetterende openingsfeest. Voor...
Slagerijen Kaldenberg heeft samen met Toriyama Umami Wagyu een Masterclass Originele Japanse Wagyu georganiseerd. Voor de Masterclass zijn speciaal...
A taste of Ireland Het Ierse merk O’Sullivan staat voor eerlijk rundvlees. De dieren leven het grootste deel van het jaar buiten met volop...
Slagerijen Kaldenberg heeft origineel Japans Wagyu rund in het assortiment, afkomstig van de Toriyama Farm uit Gunma. Dat is bijzonder omdat veel...
Met een gesloten BBQ kun je veel meer dan een hamburger grillen op hoge temperatuur. Het is namelijk ook mogelijk om op lagere temperaturen en met...

Pagina's