1ste Rainforest Alliance Beefburger van Europa | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

1ste Rainforest Alliance Beefburger van Europa

De hamburger is gemaakt van 100 procent Braziliaans rundvlees afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Slagerijen Kaldenberg neemt als eerste in Europa de Beef Burger op in haar duurzame assortiment Eerlijk & Heerlijk. 

The Frozen Butcher presenteerde in oktober vorig jaar de nieuwe Beef Burger op de Anuga beurs in Keulen. Slagerij Kaldenberg vulde het bestaande assortiment van The Frozen Butcher aan met dit nieuwe product omdat wij geloven in lekker goed en eerlijk voedsel dat met respect voor natuur, dieren en mensen wordt gemaakt. Met Eerlijk & Heerlijk zorgen wij voor een transparant aanbod van verantwoordde producten met als doel om onze klant te helpen bij het maken van een eigen bewuste keuze. De Rainforest Alliance gecertificeerde Beef Burger van The Frozen Butcher vormt een mooie toevoeging op dit assortiment.

Om Rainforest Alliance certificering te verkrijgen moeten veeteeltbedrijven voldoen aan de uitgebreide standaarden van het duurzame landbouwnetwerk SAN ( Sustainable Agriculture Network ) waarop de certificering van de Rainforest Alliance gebaseerd is. Deze standaarden verbeteren dierenwelzijn, beschermen natuurlijke bronnen en beschermen de rechten en het welzijn van arbeiders en lokale gemeenschappen.