Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Dag van de slager

Proef 'De Kunst van de Slager'

Op donderdag 18 april 2013 vindt de eerste Nederlandse Dag van de Slager plaats. De Dag van de Slager is in het leven geroepen om de Nederlandse consument (hernieuwd) kennis te laten maken met de slagerij. Het thema van de dag is de ‘Kunst van de Slager’. Want wat de slager creëert, is kunst! Voor dag en dauw staat de slager op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren. Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2013 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.

De slager in Nederland is een vakkundig ambachtsman waar u terecht kunt voor kwalitatief goed vlees, vleeswaren, eigengemaakte maaltijden of zelfs voor de verzorging van complete buffetten. Er komt heel wat bij kijken voordat een stukje vlees op uw bord ligt. Tijdens de Dag van de Slager bent u van harte welkom om bij uw Slagerijen Kaldenberg vestiging in uw buurt een kijkje te nemen in zijn atelier.

 
Kijk voor alle informatie op www.dagvandeslager.nl