Dry Aged By Kaldenberg | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Dry Aged By Kaldenberg

In onze nieuwe centrale slagerij in Vuren beschikken we over een eigen dry aged ruimte. Deze professionele dry aged ruimte beschikt over de perfecte omstandigheden om vlees te dry agen. Wij kunnen je nu dan ook voorzien van verschillende soorten dry aged beef concepten. 

O'Sullivan Dry Aged

O’Sullivan is ons Ierse merk dat staat voor topkwaliteit vlees uit Ierland. Met duizenden kleinschalige boerderijen die de runderen op een traditionele en natuurlijke manier fokken, is Ierland het land bij uitstek als het gaat om
kwalitatief rundvlees. Ons Ierse O’Sullivan Dry Aged assortiment bestaat uit een selectie van het beste rundvlees uit Ierland. Het vlees wordt 21 dagen lang droog gerijpt in onze eigen dry aged koelcel in Vuren.

Aged On Order

Aged on order staat voor een echte vlees beleving. In onze centrale slagerij in Vuren beschikken we over een prachtige dry aged koelcel. Hierdoor kunnen we vlees gaan dry agen op aanvraag. Je kunt zelf de vlees
producten en het vleesras kiezen die je graag zou willen laten dry agen. Onze specialisten voorzien je graag van advies.

John Stone Beef 

John Stone is het dry aged merk voor culinaire chefs over de hele wereld. Ze staan al jarenlang bekend door hun kwaliteitsvlees. Bij John Stone geloven ze dat de boer, het milieu, de runderen, het proces en de meester slagers zorgen voor vlees van wereldklasse. John Stone heeft onlangs nog de World Steak Challenge gewonnen met een dry aged ribeye steak.
 

Dry Aged Kaldenberg