Feestelijke heropening Sligro Almelo | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Feestelijke heropening Sligro Almelo

Feestelijke heropening 

Sligro Almelo is diep geworteld in de regio. Een vast adres voor horecabedrijven, MKB, cateraars en culinaire specialisten in het landelijke en recreatieve Noordwest-Twente. Nu helemaal in een nieuwe jas. Op 18 & 19 september openen wij met veel trots onze compleet vernieuwde vestiging in Almelo. Gefaseerd hebben we de afgelopen maanden alle afdelingen verbouwd. Het resultaat mag er dan ook zijn. 5.700 m2 winkelvloer in het nieuw, inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers dagvers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket.

Inspirerend tweedaags openingsevent

Op maandag 18 en dinsdag 19 september wordt de vestiging officiëel heropend. Twee dagen vol inspirerende masterclasses van sterrenchefs, demonstraties van lokale topchefs, verrassende workshops, proeverijen, foodtrucks en nog veel meer wat je niet mag missen. Met de presentatie van de restaurantgids Almelo wordt het startsein gegeven voor een unieke samenwerking tussen de lokale horeca en Sligro. De officiële opening vindt plaats op maandag 18 september om 10.00 uur

Vlees en vleesspecialiteiten

Een succesvol gerecht begint vaak met een goed stuk vlees. Het aanbod vlees en vleesspecialiteiten is zeer divers en voortaan kun je voor de lekkerste vleesproducten ook terecht in Sligro Almelo. Met het beste kwaliteitsvlees zoals Dry aged rundvlees, mals lamsvlees, kalfsvlees van Meierijsche Roem en sappig Iberico varkensvlees.

Sligro Almelo slagerij