Genomineerd voor ' beste onderneming van 2016 ' | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Genomineerd voor ' beste onderneming van 2016 '

Genomineerd voor de award: beste onderming in de categorie groot zakelijk. 

Slagerijen Kaldenberg is genomineerd voor de award ' De beste onderneming uit de Vijfheerenlanden '. Na de voorrondes waarin we ons bedrijf mochten pitchen voor de jury op belangrijke criteria als: innovatie, hoe ga je om met People, Planet & Profit en wat betekent een bedrijf voor de regio. Dankzij een sterke pitch zijn we uitgekozen om ons bedrijf te vertegenwoordigen binnen de categorie 'Groot Zakelijke Onderneming' in de regionale finale op 7 November 2016. 

Business event Vijfheerenlanden

Slagerijen Kaldenberg werd genomineerd voor de voorrondes van het event door de nominatiecommissies. Deze commissies bestaan uit een of meerdere vertegenwoordigers vanuit de gemeente, en vertegenwoordigers van bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen. Zij hebben allemaal binnen hun eigen gemeente zorgvuldig gezocht naar bedrijven die binnen deze categorie aan de criteria hebben voldaan. Het netwerk evenement wordt nu voor het vierde jaar voor de regio Vijfheerenlanden georganiseerd. 

Van harte welkom bij de finale 

Natuurlijk nodigen wij iedereen van harte uit om ons te komen steunen tijdens de grote regionale finale op 7 november aanstaande. Kaarten voor het Business Event Vijfheerenlanden kunnen worden besteld via www.businesseventvijfheerenlanden.nl. Voor overige informatie kunt u de onderstaande PDF bekijken. Wij doen ons best om de jury te overtuigen van ons fantastische bedrijf.