Goud voor de dry aged ribeye | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Goud voor de dry aged ribeye

Goude dry aged ribeye

Onze partner John Stone Beef, die een gedeelte van ons dry aged beef assortiment levert, heeft een gouden medaille gewonnen met zijn dry aged ribeye. De gouden medaille werd gewonnen tijdens de World Steak Challenge in London op 4 Juli 2017.

World Steak Challenge

De World Steak Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de deelnemers prijzen kunnen winnen voor hun vlees in verschillende Categorieën. Er waren dit jaar meer dan 200 deelnemers die ‘steaks’ hadden ingezonden naar de World Steak Challenge. De steaks kwamen uit alle werelddelen. Zo waren er bijvoorbeeld Rubia Gallega-, Wagyu-, graangevoerde-, grasgevoerde steaks.

John Stone Beef

John Stone is het merk dry aged rundvlees voor chefs over de hele wereld. John Stone Beef staat al lange tijd voor kwaliteitsvlees dat wordt gemaakt met passie. Bij John Stone geloven ze dat de boer, het milieu, de selectie van de runderen, het dry ageing proces en de meester slagers allemaal zorgen voor vlees van wereldklasse. Voor het dry ageing proces selecteert John Stone alleen de beste runderen uit de kudde omdat alleen deze runderen goed genoeg zijn voor het dry ageing proces. Gedurende 21 dagen wordt het vlees gerijpt in de dry age ruimten van John Stone. Het vlees besterft langzaam en hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en een zeer intense smaak.

 

Kaldenberg dry aged John Stone