Grootse opening centrale slagerij Slagerijen Kaldenberg | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Grootse opening centrale slagerij Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg kon in Herwijnen niet meer uitbreiden en verhuisde daarom richting Vuren. Op industrieterrein Vredebest aan de Gaanweg 1A in Vuren verrees daarom een hypermoderne centrale slagerij die is voorzien van de modernste technische snufjes. Op 17 September was iedereen 's middags welkom voor het open huis van Slagerijen Kaldenberg. Een heel groot aantal mensen kwam de nieuwe centrale slagerij bewonderen. Kaldenberg legde de rode loper uit en zorgde goed voor de inwendige mens. Uiteraard veel op vleesgebied waaronder onder andere een compleet mals kalf aan het spit en verschillende hapjes van de barbecue. In de avond stond de grootse officiële opening van het pand gepland. De opkomst was weer groots en de mensen konden niet wachten om het nieuwe pand van binnen te bewonderen.

Openingsshow

Slagerijen Kaldenberg opende het pand in 3.0 stijl. Na het openingswoord van de directeuren van Slagerijen Kaldenberg en Koen Slippens mocht de moeder van directeuren Joop en Piet Kaldenberg symbolisch op de knop drukken om de openingshow in gang te zetten. De moeder van directeuren Joop en Piet Kaldenberg sloeg op 14 oktober ookal de symbolische eerste paal van het nieuwe onderkomen van Slagerijen Kaldenberg aan de Gaanweg 1a in Vuren. De openingsshow begon met het vertoon van het 3D logo van Slagerijen Kaldenberg, een echte eye catcher, die groots op de voorkant van het pand pronkt. Hierna volgde muziek, lichtshows, slingers, vuur, oftewel een spetterende opening in 3.0 stijl.

Feestavond

Na de openingsshow mochten alle gasten het pand gaan bewonderen. Slagerijen Kaldenberg liet niets aan het toeval over en zorgde goed voor de mensen. In het proeflokaal, de nieuwe professionele keuken binnen het pand van Slagerijen Kaldenberg, stond Michiel Deenik van het beste vleesrestaurant van Nederland gerechtjes te maken voor de voorbij komende gasten. De gasten konden het pand rustig bewonderen terwijl ze genoten van wat ze allemaal kregen te zien. Eenmaal buiten aangekomen kon de feestavond echt beginnen. Alle verspartners van de Sligro en de leveranciers van Kaldenberg hadden eten bereid voor de aanwezigen gasten en hiernaast Kaldenberg zorgde natuurlijk voor het vlees van bekende hoge kwaliteit. Het leek op een waar foodtruck festijn. Tijdens de feestavond werden verschillende mensen bedankt en na alle officiële zaken was het natuurlijk tijd om de avond van de officiële opening feestelijk af te sluiten.

Bekijk hier de film van onze grootse opening: https://www.youtube.com/watch?v=ndjwUne89Eo&t=1s