Inspiratie tour door Ierland | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Inspiratie tour door Ierland

 

Ierland is het land bij uitstek als het gaat om kwalitatief hoogwaardig rund- en lamsvlees. Slagerijen Kaldenberg was dan ook op inspiratie tour in Ierland met verschillende topchefs om de leefomstandigheden van de lammeren en runderen in het Ierse landschap te beleven. De inspiratie tour ging langs verschillende boeren en bedrijven door Ierland en werd bijgewoond door: Kaldenberg: Joop Kaldenberg & Gerrit Wafelaar. Sligro: Martijn Vesteegh, Mark v Dinter, Bob Stapel & Michel Klerks. Chefs: Michiel vd Eerde, Sander Jongenotter, Rene bekker, Michel Deenik, Ferry van Houten, Gijs Numan, Gerard Wollerich & Joppe Sprinkhuizen.

Tijdens de inspiratie tour door Ierland werden alle goede verhalen over de kwaliteit van het vlees en de leefomstandigheden van de dieren positief beantwoord. Alle meegereisde personen hebben kunnen genieten van de verhalen, het uitzicht, de uitgestrekte weilanden en natuurlijk de uitzonderlijke kwaliteit van zowel het runds- als lamsvlees.

O’Sullivan

Het Ierse merk O’Sullivan dat verkrijg is bij Slagerijen Kaldenberg staat voor exclusief, speciaal geselecteerd rund- en lamsvlees uit Ierland.  De kwaliteit is van een uitzonderlijke klasse en dat komt door  de leefomstandigheden van de dieren. Het verse gras, de zeelucht, de ruimte en de lichaamsbeweging geven het O’Sullivan-vlees  een typische, zacht zilte smaak. Slagerijen Kaldenberg biedt bijvoorbeeld rundvlees aan in drie gradaties en wel het prachtige Ierse prime beef, het certified Irish Angus beef en het dry aged beef.

Voor meer informatie over de producten van O’Sullivan kunt u bij ons assortiment op de website, de producten en de bijbehorende verhalen bekijken. In onze filialen adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden met het Ierse vlees. Tot slot willen wij van Slagerijen Kaldenberg graag alle meegereisde personen bedanken voor hun tijd en voor de unieke beleving die we hierdoor samen mee hebben kunnen maken.