Kaldenberg geselecteerd voor Business Event Vijfheerenlanden | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Kaldenberg geselecteerd voor Business Event Vijfheerenlanden

Na de bekendmaking van de categorieën Jonge Ondernemer/Onderneming en MKB & Detailhandel in de afgelopen 2 weken, hebben de nominatiecommissies van de deelnemende gemeentes aan het Business Event Vijfheerenlanden nu ook de winnaars in de categorie Industrie & Dienstverlening bekend gemaakt.

“Belangrijke criteria voor deze categorie zijn onder andere: innovatie, hoe ga je om met People, Planet & Profit en wat betekent een bedrijf voor de regio. De nominatiecommissies, bestaande uit een of meerdere vertegenwoordigers vanuit de gemeente, en vertegenwoordigers van bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen, hebben elk binnen hun eigen gemeente zorgvuldig gezocht naar bedrijven die binnen deze categorie aan de criteria hebben voldaan”, aldus organisatie Network Business Events. Zij organiseren dit netwerk evenement nu voor het vierde jaar voor regio Vijfheerenlanden.

Slagerijen Kaldenberg is een van de 24 geselecteerde bedrijven die hun bedrijf mogen pitchen tijdens de pitch rondes voor de jury van het regionale Business Event Vijfheerenlanden op 14 september 2016. De jury, bestaande uit: Monique Faay (Faay Vianen, winnaar 2016), Paul van Zessen (namens Zederik), Guus Boogaard (namens BKL), John Herrewijn (namens Lingewaal) en Pieter Terlouw (Van Noord Accountants), bepaalt 14 september meteen wie van de 24 overgebleven ondernemers door mag naar de regionale verkiezing op 7 november 2016. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de organisatie www.nbe.nu.