Kaldenberg verkozen tot onderneming van het jaar 2016 | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Kaldenberg verkozen tot onderneming van het jaar 2016

Slagerijen Kaldenberg is trotse winnaar van de titel ‘grootzakelijke onderneming van het jaar 2016’ van het network business event van de Vijfheerenlanden. Op maandag avond 7 november tijdens de vierde editie van het evenement werd Slagerijen Kaldenberg gekroond tot winnaar binnen de categorie Grootzakelijk. Gedurende de avond werden er drie winnaars bekend gemaakt in de categorieën: Jonge Ondernemer/Onderneming, MKB en Detailhandel & Grootzakelijk. Belangrijke pijlers binnen de beoordeling waren duurzaamheid, MVO, ondernemerschap en innovatie.

Op 7 november stond de vierde editie van het network business event van de Vijfheerenlanden op de agenda voor Slagerijen Kaldenberg. Dit evenement is georganiseerd voor en door bedrijven binnen de regio van de Vijfheerenlanden. Bedrijven uit de regio konden andere bedrijven aandragen voor een van de drie deelnemende categorieën namelijk: Jonge Ondernemer/Onderneming, MKB en Detailhandel & Grootzakelijk.

Slagerijen Kaldenberg won de prijs van grootzakelijke onderneming van het jaar 2016, binnen de categorie Grootzakelijk. Slagerijen Kaldenberg liet de andere twee genomineerde bedrijven, Van Roon Railinfrawerken & NedGraphics, achter zich en kon zo de award op 7 november tijdens de uitreiking in ontvangst nemen. Gedurende de uitreiking kregen de aanwezigen een bedrijfsfilms te zien en mochten de eigenaren op het podium in de stadshof van Vianen een aantal vragen beantwoorden.

Joop en Piet Kaldenberg waren erg trots om deze precieuze titel in ontvangst te mogen nemen. Het is zoals zij zelf zeiden een bekroning op het harde werk en een teken dat het bedrijf de goede weg is ingeslagen. Slagerijen Kaldenberg schitterde op de gebieden van duurzaamheid, MVO, ondernemerschap en innovatie. 2016 is het jaar van Slagerijen Kaldenberg, met de opening van de nieuwe centrale slagerij in Vuren en het 25 jaar verspartnerschap bij Sligro, en met als klap op de vuurpijl het winnen van de titel ‘grootzakelijke onderneming van het jaar 2016’.

Slagerijen Kaldenberg wil alle mensen bedanken die aanwezig waren op het network business event van de Vijfheerenlanden en hiernaast willen ze alle mensen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om deze titel in ontvangst te kunnen nemen. Hiernaast feliciteren zij de andere winnaars: Kwadraat Bouw die de award won binnen de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming en Unicum die de award won binnen de categorie MKB en Detailhandel.

Kaldenberg 2016