Leverancier Beste Vlees Restaurant van Nederland | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Leverancier Beste Vlees Restaurant van Nederland

The Roast Room Beste Vlees Restaurant van Nederland 2018

The Roast Room in Amsterdam is verkozen tot ‘Beste Vlees Restaurant van Nederland’. De overige genomineerden voor de prijs waren; De Librije*** in Zwolle, C.E.O. baas van het vlees in Rotterdam, Rijsel Rotisserie in Amsterdam en Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl.

De nationale Restaurant Awards zijn verkiezingen binnen de Nederlandse gastronomie. De genomineerden en uiteindelijke winnaars worden bepaald door de meest kritische en best denkbare jury van Nederland, de chefs. De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland zijn in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen binnen de verschillende categorieën, waarvan ‘Beste Vlees Restaurant’ er één is.

Het restaurant, The Roast Room, bestaat uit twee delen; de Rotisserie en de BAR. De rotisserie is een fine dining restaurant op de eerste verdieping en de BAR is een brasserie-style restaurant op de begane grond. Op de begane grond bevindt zich de open keuken met Australische Beech-ovens, de broiler, de houtskoolgrill, de rotissoire en de eigen slagerij van de Roastroom. In de slagerij hangen grote delen vlees die afkomstig zijn van The Roast Room’s huisslager, Slagerijen Kaldenberg. Ter ere van The Roast Room heeft Slagerijen Kaldenberg twee kalfspistolas van Peter’s Farm, met Beter Leven ster, overhandigt na de officiële bekendmaking.

Beste vleesrestaurant van Nederland 2018