O'Sullivan viert St. Patrick's Day | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

O'Sullivan viert St. Patrick's Day

Slagerijen kaldenberg en O'Sullivan vieren St. Patrick's Day in week 11 van het jaar 2017. St. Patrick's Day is de nationale feestdag van Ierland en wordt gevierd op 16 Maart. 

Vlees uit Ierland 

St. Patrick’s Day is de dag waarop wij ons Ierse O’Sullivan assortiment met trots onder de aandacht brengen. Ierland is het land bij uitstek als het gaat om hoogwaardig kwalitatief rundvlees en lamsvlees. Duizenden kleine boerderij families fokken de runderen en lammeren op een traditionele manier. De Ierse runderen en lammeren staan het grootste deel van het jaar in de Ierse wei. Hier grazen ze op de uitgestrekte landerijen met sappig gras. Het geheim achter de verfijnde smaak schuilt in de natuurlijke omstandigheden waarin de runderen en lammeren opgroeien. Het Ierse O’Sullivan vlees is een selectie van het beste vlees uit Ierland. ‘The Taste of Ireland‘ staat voor een combinatie van Atlantische regen, de smaakvolle kruiden en de bewegingsruimte.

Inspiratie en beleving

In week 11 heeft Slagerijen Kaldenberg in al haar filialen van de Sligro een St. Patrick's Day evenement. O'Sullivan rundvlees en lamsvlees staan hierbij centraal. Aanbiedingen, bereidingsadviezen, inspiratie en advisering op maat. Kom kijken en beleef het overheerlijke vlees met een verhaal uit Ierland!