Sligro Amsterdam heropend in 3.0 stijl | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Sligro Amsterdam heropend in 3.0 stijl

Sligro Amsterdam

In het bijzijn van tal van (sterren)chefs heropende Sligro op maandag 27 juni de vernieuwde vestiging van Sligro Amsterdam. Ook deze nieuwe vestiging is een Sligro 3.0-type. Dat betekent dat er een volledig assortiment van zo'n 45.000 artikelen, verdeeld over dagverse producten, diepvries, kruidenierswaren, wijn en non food is. Slagerijen Kaldenberg is gevestigd in het super mooie nieuwe filiaal in Amsterdam. De eerste 3.0-vestiging opende in 2014 in Maastricht en daarna volgden Gouda, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Enschede. Tijdens de officiële opening op maandag 27 juni vonden er kookdemonstraties plaats van onder anderen Rogér Rassin*, Soenil Bahadoer**, Stefan van Sprang** en Ron Blaauw*. Ook vinden er op dinsdag 28 juni nog allerlei kookdemonstraties en masterclasses plaats in de vernieuwde Sligro-vestiging in Amsterdam. Joop Kaldenberg, directeur van Slagerijen Kaldenberg, was net zoals bij alle andere openingen/heropeningen zelf aanwezig en gaf ook een klein interview voor het Entree magazine. 

Kaldenberg
Slagerijen Kaldenberg, levert onder andere aan The Roast Room, Gerard Wollerich, Masterchef-jurylid Michiel van der Eerde en tal van andere chefs en werkt inmiddels 25 jaar samen met Sligro. Wat ziet eigenaar Joop Kaldenberg eigenlijk voor ontwikkelingen in de horeca? “Je merkt dat horecaondernemers de diepte van hun assortiment vergroten en zich willen onderscheiden van hun concullega’s. En dat begint vaak met uitleg over de oorsprong van de vleesproducten die je verkoopt. Er wordt helaas nog veel gerommeld met vlees en daardoor zijn we een tijd geleden gestart met ‘vlees met een verhaal’. Op die manier wilden we ondernemers meer leren over de afkomst van vleesproducten en je merkt dat dat heel veel goodwill heeft gekweekt onder onze klanten”.

Innovatie en klantrelaties
The Roast Room is een goede klant van Kaldenberg waar een nieuw slagerijconcept werd geïntroduceerd. “We hebben gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden voor iets unieks en met succes. The Roast Room werd uitgeroepen tot beste vleesrestaurant van Nederland, daar krijg je toch wel kippenvel van'', aldus Joop Kaldenberg

Wij staan in de heropende Sligro vestiging in Amsterdam natuurlijk ook weer voor uw klaar met onze kennis, kunde en fantastische vlees producten!