Sligro Veghel heropend in ‘3.0’ stijl | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Sligro Veghel heropend in ‘3.0’ stijl

Sligro Food Group heeft zijn vernieuwde vestiging in de thuishaven heropend. De vestiging werd door de Sligro feestelijk heropend. Zo waren er verschillende chefs, proeverijen en inspiratiesessies.

Na tal van vernieuwde vestigingen in Nederland kon de vestiging in van de Sligro in Veghel niet achter blijven. Als thuishaven van de Sligro werd de heropening van de Sligro Veghel in 3.0. stijl dan ook spectaculair aangepakt.

Slagerijen Kaldenberg stond met een geheel gegaard kalf aan het spit buiten voor de openingsdeuren van de Sligro. Alle bezoekers werden verrast en geïnspireerd door de proeverij. Alle bezoekers konden genieten van een heerlijk gegaard stuk kalfsvlees met een verhaal. Vlees met een verhaal, zoals u dat van Kaldenberg gewent bent. Alle bezoekers konden deze dagen de producten bekijken, proeven en de sfeer ervaren van het heropende 3.0. filiaal.

Wij van Slagerijen Kaldenberg zijn trots op het uiterlijk van de heropende 3.0. vestiging waarin onze kwaliteitsvlees producten weer voor u klaarliggen. In het vernieuwde 3.0. filiaal kunt u ook weer rekenen op onze vleesspecialisten. Kom gerust een keer langs, wij adviseren u graag!