Top 10 barbecue steaks

Je imponeert gasten niet meer met alleen een standaard speklapje. Een goede steak is snel klaar en geweldig lekker al je het goed bereidt. Een lekkere steak begint met vlees met veel intramusculair vet zoals een rib eye. Dankzij het intramusculaire vet heeft het vlees een intense smaak. Het vet smelt bij de bereiding en de smaak wordt volledig opgenomen. Let bij het bakken van een steak altijd goed op de kerntemperatuur van het vlees voor de optimale cuisson. Na het bereiden moet je het vlees ook voldoende laten rusten. Het vlees laten rusten zorgt ervoor dat de vleessappen in het vlees blijven wanneer je het vlees aan snijdt. Hier onder staan onze top 10 steaks voor het barbecue seizoen van 2018

1. Runder rib eye

2. Runder dry aged tomahawk 

3. Runder grain-fed bavette steak

4. Runder entrecote

5. Varkens porc steak Keten Duurzaam Varkensvlees

6. Runder cote de boeuf 

7. Runder grain-fed sukade steak

8. Varkens Iberico entrecote

9. Runder T-Bone 

10. Runder diamanthaas