Vleestraining bij ZiN Inspiratielab Sligro | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Vleestraining bij ZiN Inspiratielab Sligro

Voor wie?

Voor chefs en rôtisseurs met enige jaren ervaring die hun bekwaamheid in het werken met bepaalde vleessoorten willen vergroten.

Wat levert het jou op?

Na de training heb je de juiste combinatie van kennis en inspiratie om meer marge te kunnen maken met vlees in je eigen zaak. Je kennis van vlees, de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden zijn up-to-date.

Programma

In het ochtendprogramma ligt de nadruk op de bereiding van vlees waarbij er aandacht is voor productkennis, bereidingstechniek, no-waste en duurzaamheid. In het middagprogramma ligt de nadruk op het creëren van een eetbeleving voor de gast met vlees als middelpunt. Hierbij wordt ingegaan op smaakprofielen, opmaak en marge. Demonstraties van de chef worden afgewisseld met het zelf bereiden van gerechten. Natuurlijk wordt er geproefd en besproken hoe de vleescreaties een plek zouden kunnen krijgen op de eigen kaart. 

Over de trainer

Voor de uitvoering van de vlees trainingen werken we samen met David Pauka. David is eigenaar, chef van Roast-it en een klant van ons. Hij heeft een passie voor kwaliteitsvlees en vooral als dat wordt bereid door toepassing van grilltechnieken. Hij is bekend van zijn deelname (tevens finalist) aan Masterchef Holland.

David Pauka vleestraining Kaldenberg