• Horecaslagerij Kaldenberg
  • Horecaslagerij Kaldenberg

Over Ons

Horecaslagerij Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Wij zijn al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor de horeca, grootverbruik en de institutionele markten. Kwaliteit, duurzaamheid, klant specifieke bewerking en service staan bij ons hoog in het vaandel. Hiernaast zijn wij al meer dan 25 jaar trotse Verspartner van Sligro Food Group op het gebied van vlees. Als Verspartner van Sligro Food Group vind je onze slagerijen in de foodservice terug in 36 Sligro zelfbedieningsvestiging door heel Nederland en 9 bezorgservices. Daarnaast zijn wij ook een trotse verspartner van Van Hoeckel in de foodcare.

Historie

In 1959 begon Piet Kaldenberg senior zijn eigen kruidenierswinkel met een slagerij in het Gelderse dijkdorpje Herwijnen. Piet Kaldenberg senior vroeg de klanten wat voor vlees ze wilden hebben en dat bezorgde hij dan persoonlijk bij de klanten thuis met zijn bakfiets. Zijn vrouw Agnes Kaldenberg zorgde voor de kruidenierswinkel.

De gebroeders Joop- en Piet Kaldenberg hebben, inmiddels ca.35 jaar geleden, het stokje van hun vader overgenomen. Vandaag de dag staan ze met veel passie aan het roer van het familiebedrijf, waar de derde generatie zich ook al heeft aangemeld binnen het bedrijf. Wat ooit begon met ambachtelijke slagerijen in de regio, is uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend en moderne vleesverwerkende onderneming

Vlees van top kwaliteit

Ons assortiment is in grote lijnen afkomstig van een viertal diersoorten namelijk; rund, varken, kalf en lam. De producten zijn zowel vers, diepvries, gegaard als sousvide gegaard op diverse manieren verkrijgbaar. Ons wereldwijde inkoop netwerk zorgt ervoor dat we een breed en diep assortiment kunnen aanbieden richting onze klanten. Het complete assortiment bevat meer dan 2500 vleesproducten. De vleesproducten zijn afkomstig van allerlei specifieke rassen zoals Iberico varkensvlees, Wagyu rundvlees en Pyreneeën melklamsvlees. Ieder ras heeft specifieke kwaliteiten die tot uiting komen in het vlees.

Service

Wij hechten veel waarde aan service en advies op maat. In onze slagerijen werken dan ook vakbekwame slagers. Zij voorzien de klanten samen met het verkoopteam van advies, inspiratie en ondersteuning. Wil je een afspraak maken met een van onze mensen? Neem dan gerust contact met ons op. De service is niet alleen terug te vinden in onze mensen, maar ook in onze diensten. Zo kun je dagelijks van 06:00 tot en met 23:00 vlees bestellen voor de volgende dag, dankzij het klantvriendelijke online bestelsysteem van Sligro.