Sligro Purmerend | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Sligro Purmerend

Sligro Purmerend is de horeca groothandel van Purmerend en omgeving. De vestiging van ruim 9.000 vierkante meter heeft meer dan 45.000 artikelen in het assortiment, van verse oesters en seizoensgroente tot horeca apparatuur, wijn en speciaalbieren. 

Gezien de ligging dicht bij de A7 (afslag Purmerend Noord) en langs de vernieuwde N244, is de vestiging uitstekend bereikbaar. Op deze zichtlocatie en o.a. door een grote raampartij op de hoek van het pand is Sligro Purmerend één van de paradepaardjes van het nieuwe bedrijvenpark “De Baanstee Noord”. Daarnaast is er een ruime gratis parkeergelegenheid voor het sterk groeiende klantenbestand.

Onze food professionals staan klaar om de klanten te inspireren en te adviseren met het ruime aanbod van producten en materialen, welke thuis horen in de wereld van eten en drinken. Bij zowel nieuwe als bestaande klanten wordt Sligro Purmerend geroemd om het ruime assortiment, de mooie en moderne vestiging en de klantvriendelijke, inspirerende en enthousiaste medewerkers. Zij bieden de klant gemak, beleving en gastvrijheid. Daarnaast heeft de vestiging ook een sterk regionaal karakter. Een stevige binding met de regio door diverse samenwerkingen te zoeken in de directe omgeving, maar ook het voeren van regionale producten wordt steeds belangrijker.

Graag tot ziens in onze vestiging!

Type: