Vlees op de barbecue | Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Vlees op de barbecue

Vlees op de barbecue

Barbecueën is hot en trending! Tegenwoordig is het hele jaar door barbecueën niet eens raar meer, zowel in de winter als in de zomer leggen we vlees op de barbecue. De kennis over de barbecue, de barbecue tools en over het vlees voor op de barbecue neemt dan ook bij de consumenten toe. Denk hierbij aan speciale snitten van vlees, rookhout voor op de kolen van de barbecue en nog veel meer tips en tricks waar partners kennis over op doen. 

Onze slagers helpen je graag met het creëren van onderscheidend vermogen. Ze voorzien je van specifieke informatie en inspiratie met betrekking tot barbecue mogelijkheden binnen jouw zaak. Zo zijn er verschillende factoren belangrijk bij het kiezen van een goed stuk vlees voor op de barbecue. Denk bijvoorbeeld eens aan het belang van vet, de dikte van je steak of de marinades. Slagerijen Kaldenberg denkt graag met je mee; van de producten tot de communicatie en presentatie. Wanneer je meer informatie wil ontvangen kun je contact met ons opnemen.

Ribroast