• Horecaslagerij Kaldenberg

Kalfsvlees

Meierijsche Roem

Het historische hart van de Brabantse kalverenhandel vormt onze inspiratie voor onze naam van dit kwalitatieve kalfsvlees. De Meierij staat van oudsher bekend om haar kalveren en de kennis en het gevoel voor kalverenhandel. Deze roem is nu ingezet voor een prachtig assortiment kalfsvlees: Meierijsche Roem. Het malse kalfsvlees is voorzien van het Beter Leven-kenmerk. Het Beter Leven-kenmerk met één ster staat voor belangrijke verbetering ten opzichte van gangbaar vlees. Bij Meierijsche Roem hebben de kalveren meer ruimte, meer afleiding en betere voeding gekregen. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de kwaliteit, smaak en malsheid van het kalfsvlees. Dit assortiment valt onder de pijler duurzaam van Eerlijk & Heerlijk. Het Meierijsche Roem blanke kalfsvlees heeft 1 ster beter leven van het Beter Leven Keurmerk
Kalfs entrecote
Kalfs entrecote
Kalfs longhaas
Kalfs longhaas
Kalfs haas
Kalfs haas
Kalfs rack
Kalfs rack

Meierijsche Roem rosé

Rosé kalfsvlees is een klasse apart en afkomstig van speciaal geselecteerde kalveren. De specifieke voeding, huisvesting en verzorging van de dieren zorgt ervoor dat het vlees een fijne structuur en een heerlijke zachte bite krijgt. Dit zorgt voor een betere smaakervaring.
Kalfs muis rosé
Kalfs muis rosé
Kalfs oester rosé
Kalfs oester rosé
Kalfs rib eye rosé
Kalfs rib eye rose
Kalfs sukade rosé
Kalfs sukade rosé

Peter's Farm

Het kalfsvlees van Peter’s Farm is mals, smaakvol en heeft een fijne structuur. Hierdoor heeft het vlees een hoog smaakgehalte. Dat heeft allemaal te maken met het dierenwelzijn, de rust in de stal en de vrijheid van de kalveren. In kuddes bepalen de kalveren helemaal zelf wanneer en hoeveel ze willen eten en of ze willen lopen, staan, liggen, spelen of slapen. De kalveren kunnen zelfs spelen met skippyballen of autobanden. Het malse kalfsvlees is voorzien van één ster Beter Leven van het Beter Leven Keurmerk. De prikkelende leefomgeving wordt gecombineerd met maximale aandacht en zorg voor het kalf. Het Peter's Farm kalfsvlees is voorzien van 1 ster beter leven van het Beter Leven Keurmerk.
Peter's Farm hart zwezerik
Peter's Farm hart zwezerik
Peter's Farm schnitzels
Peter's Farm schnitzels
Peter's Farm tong
Peter's Farm tong
Peter's Farm kalfshaas
Peter's Farm kalfshaas