• Horecaslagerij Kaldenberg

Lamsvlees

Nieuw Zeelands lamsvlees

Nieuw-Zeeland staat bekend door hun goede kwaliteit lamsvlees. Het gras in Nieuw-Zeeland krijgt continu lucht van de oceanen. Het gras is daardoor van uitstekende kwaliteit en dat proef je terug in het lamsvlees. Doordat de lammeren uitsluitend buiten in alle vrijheid en rust opgroeien is het vlees van uitzonderlijk kwaliteit, zacht en heeft het een bijzonder subtiele smaak van constant niveau. Al jarenlang is Nieuw-Zeeland dé standaard voor het lamsvlees in de horeca, gekenmerkt doordat het constant is qua snit en smaak.
Lams rack
Lams frenched rack
Lams rump
Lams rump Nieuw Zeeland
Lams poulet
Lams poulet Nieuw Zeeland
Lams haas
Lams haas Nieuw Zeeland

Pyreneeën melklam

Dit onderscheidende lamsvlees met Label Rouge is een uitzonderlijk stukje vlees: zacht, smakelijk en met een legendarische finesse. Het lamsvlees komt uit het midden van het Baskenland en wordt vertegenwoordigd door 350 kwekers in Baskenland en de Pyreneeën. De lammeren worden gefokt bij hun moeder, zonder inbreng van buitenaf, zijn jonger dan 45 dagen en wegen geslacht zonder kop en afval 7 à 8 kg. Dit lamsvlees is exclusief beschikbaar van begin november tot eind juni.      

O'Sullivan lamsvlees

Het Ierse O’Sullivan-lamsvlees staat bekend om de malsheid en de heerlijke pure en zilte smaak. De lammeren zijn wat zwaarder bevleesd en het vlees is wat voller van smaak. De kwaliteit is van een uitzonderlijke klasse. Het verse gras, de zeelucht, de ongerepte natuur, de ruimte en volop lichaamsbeweging geven het O’Sullivan-lamsvlees een typische, zacht zilte en delicate smaak. Het O’Sullivan-lamsvlees komt van Watergrasshill. Dit Free Range Ierse lam is een veelzijdig stukje lamsvlees met een delicate smaak.
O'Sullivan lams nekfilet
O'Sullivan lams nekfilet
O'Sullivan lamsbout
O'Sullivan opgebonden lamsbout in marinade
O'Sullivan lamsrack cap on
Lamsrack cap on
O'Sullivan saratoga rack
O'Sullivan lams saratoga rack

O’Sullivan zuiglamsvlees

Dit malse lamsvlees is afkomstig van lammeren van circa drie maanden met een gewicht van 12 tot 14 kg. Het vlees kenmerkt zich door de lichte kleur, zachte smaak en sublieme malsheid. O’Sullivan-zuiglamsvlees is een echte Lente topper. Perfect om te combineren in een seizoensgebonden gerecht. Het zuiglam is goed te combineren met groene kruiden en asperges. Dit lamsvlees is exclusief beschikbaar van eind maart tot eind juni.
O'S zuiglams pompoen
O'Sullivan zuiglams pompoen
O'Sullivan zuiglams bout
O'Sullivan zuiglams bout
O'S zuiglams schouder
O'Sullivan zuiglams schouder
O'Sullivan zuiglams rug
O'Sullivan zuiglams rug